559-home_slider_interieuradvies.jpg

Interieuradvies aan huis in Almelo en omstreken!

Voor een compleet interieur advies werken wij bij Joop Kist al een tijdje samen met StylingInside.

Want een fijne plek om te wonen, werken en leven valt of staat bij een aantrekkelijke sfeer en een praktische inrichting.

Maar hoe krijg je de sfeer waarin jij je prettig voelt, hoe kom je tot de juiste kleurstelling en op welke manier kun je de ruimte het beste indelen?

StylingInside kijkt naar de mogelijkheden van jouw woning, analyseert jouw stijl en zoekt naar de balans die bij jou past.

StylingInside biedt hulp op alle fronten. Verschillende wensen, ideeën en voorkeuren worden vertaald naar een stijlvol en passend interieur.

Wanneer je een nieuwe woning gaat betrekken, een pand laat bouwen, of een bestaande woning opnieuw wilt inrichten, StylingInside staat voor je klaar.

Kijk op de website: www.stylinginside.nl voor de mogelijkheden.

Groet Renate Huiskes | StylingInside

Interieuradvies voor gordijnen
Interieuradvies voor raamdecoratie
Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste tre
  • Inmeetservice van Colors@Home Joop KistOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tevoren a..
  • Monteren & leggen.
  • Colors@Home Joop KistColors@Home Joop Kist is een echte familiebedrijf.

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!