748-colorsathome_joopkist_slider.jpg

Colors@Home Joop Kist

Colors@Home Joop Kist is een echte familiebedrijf. Opa Joop Kist begon de winkel ruim 50 jaar geleden. Destijds als dé adviseur voor behang. Hierna kwam Henny Kist aan het roer en groeide de winkel door naar de huidige 500m2 met complete woninginrichting. Maar Joop Kist Almelo is nog steeds een begrip in Twente e.o. als het gaat om behang.

Service

Ons bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. Ons team is daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Onze verkopers zijn ervaren en gedreven, met onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen het juiste behang of de juiste complete inrichting te vinden. Wij zouden graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat.

De klant staat centraal bij het bedrijf van Xander Kist: ‘Dit bedrijf is echt gebaseerd op de behoeften van de klanten. Als gevolg van deze puur op de klant gerichte benadering bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen, de zogeheten mond-tot-mond reclame”. “Maar door de toevoeging van de behangwebshop krijgen we ook mensen van buiten de regio in de winkel. Men zoekt via de site iets uit, maar wil het dan toch graag in het echt zien”. “Inmiddels is de term ‘behang’ trouwens al behoorlijk achterhaald, want er is veel meer mogelijk op het gebied van wandbekleding. Je moet het gewoon zelf zien!”.

Dé interieurspecialist

Colors@Home Joop Kist heeft ervaren en gedreven verkoopsters, vaak met jarenlange ervaring. Het team van medewerkers is bij uitstek deskundig om mensen te helpen met het kiezen van het juiste behang, verf, kleur, raamdecoratie, gordijnen, vloeren. Colors@Home Joop Kist is gestart in 1970 en is daarna uitgegroeid tot een complete woninginrichter met de grootste voorraad behang in de winkel. Alles op het gebied van woninginrichting kan de klant inmiddels vinden bij ons in Almelo. Meer dan 1500 collecties behang zijn in de winkel te vinden, alle actuele verfkleuren en verfkwaliteiten van Sikkens en Flexa, gordijnen van House of Happiness of Eijffinger, binnenzonwering van Multisol en bece raamdecoratie, vloeren van Ambiant of Parade, Bonaparte en Desso. En dit onder het genot van een kopje ko¬ffie of thee. Wij hebben ook een netwerk van vakkundige behangers en stoffeerders, zodat de gekochte producten ook professioneel worden aangebracht. Een behangboek of gordijnstaal meenemen om het thuis te bekijken is geen probleem. Maak het u gemakkelijk en maak gratis gebruik van deze service.

De Behangwebshop van ons, XLbehang.nl, is ook een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Hier kan men een groot assortiment behang en fotobehang met meer dan 20.000 designs online uitzoeken, van alle bekende topmerken, zoals o.a. Eijffinger, Arte en Hooked on Walls behang. Wij zijn ook koploper met de grote fotowanden collectie, van bomen tot bloemen, dorpen of steden, moderne of abstracte dessins. Komt het formaat met de door u uitgekozen wand niet overheen, dan kunnen wij ook diverse fotowanden voor u op het de gewenste maat laten afdrukken. Wij houden de prijzen hier zeer laag mee. Wat betreft het kinderbehang zijn de keuzes bij ons ook enorm. Met het Disney behang van Dutch Wallcoverings tovert u de kamer om tot een paradijs voor kinderen. Mooi behang geven een kinderkamer binnen een paar uur weer een heel nieuwe look. Eén van de sterkte punten bij ons is ook dat het behang vaak net iets goedkoper is als de bouwmarkten en gemiddelde behangwinkelier, door onze grote inkoop en voorraad. Ontwikkelingen staan echter niet stil. Ook niet op behang gebied. Behang uitzoeken van achter het beelscherm is uiteraard modern, maar u kan natuurlijk ook langs gaan in de winkel in Almelo.

Wij zijn de afgelopen decennia uitgegroeid tot de behangspecialist en complete woninginrichter in Overijssel.

Kom langs, de koffie staat klaar!

Monteren
Leggen
Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste tre
  • Inmeetservice van Colors@Home Joop KistOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tevoren a..
  • Monteren & leggen.
  • Colors@Home Joop KistColors@Home Joop Kist is een echte familiebedrijf.

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!